Jakie akcesoria kupiliście w pierwszym miesiącu? Strzały w dziesiątkę i zbędne wydatki

kukirin.info3

Administrator
Członek Załogi
Pierwszy miesiąc z hulajnogą to zwykle też pierwsza fala zakupów — czasem przemyślanych, a czasem… no właśnie. 😄

Podzielcie się swoją listą z pierwszego miesiąca:

• Strzał w dziesiątkę: (akcesorium, którego używacie codziennie)
  • Zbędny wydatek: (kurz na półce — przyznać się, każdy coś ma!)
  • Żałuję, że nie kupiłem od razu:

Taka zbiorowa lista zakupowa będzie świetną podpowiedzią dla każdego, kto właśnie odebrał swoją pierwszą KuKirin i zastanawia się, na co wydać, a czego odpuścić. Za rok zrobimy ranking najczęściej wymienianych. 🛒

Zaczynajcie! ⬇️

To ja zacznę, po kilku miesiącach z G3 Pro lista wygląda tak:

Strzał w dziesiątkę: pompka z manometrem. Brzmi banalnie, ale odkąd sprawdzam ciśnienie co tydzień-dwa, zero przebić i hulajnoga jedzie zauważalnie lepiej. Drugie miejsce: rękawiczki — nawet latem, po jednym gorszym hamowaniu na szutrze już wiedziałem po co.

Zbędny wydatek: uchwyt na telefon za 30 zł z allegro. Na pierwszym progu telefon poleciał, uchwyt do kosza. Jak już, to porządny z blokadą, albo wcale — na G3 Pro wyświetlacz i tak pokazuje wszystko czego potrzebuję w trasie.

Żałuję, że nie kupiłem od razu: solidnego zapięcia. Pierwszy miesiąc jeździłem "na szczęście" i zostawiałem hulajnogę pod sklepem na oko. Jak doczytałem ile te hulajnogi schodzą na rynku wtórnym, kupiłem porządny łańcuch jeszcze tego samego dnia. Przy wadze G3 Pro nikt jej pod pachę nie weźmie, ale po co kusić los.

Hosting ze stałą ceną odnowienia — gwarancja w regulaminie. Od 30,69 zł/rok, migracja gratis.
Sprawdź →
Back
Do góry